Teaterbaren flyttar ut och upp – välkommen till Taket på Kulturhuset

En kulturoas mitt i city! Högst upp i Kulturhuset, med det pulserande storstadslivet nedanför, hittar du Taket – ett grönt och skönt takhäng. Till Taket flyttar även Teaterbaren. Med start den 1 juni serveras en härlig sommarinfluerad och hållbar meny alla dagar i veckan från lunch och fram till kvällen.

På Taket kan du slå dig ner och njuta en stund av sol och växtlighet, fika, luncha, ta något gott att dricka och kanske hänga kvar på middag. När Teaterbaren flyttar upp på Taket från den ordinarie platsen på våning två, så tar vi med oss hela Teaterbarens kärlek till mat och människor. Vårt köksteam har tagit fram en riktigt härlig och solig meny som passar oberoende av tid på dagen. Här kan du testa allt från vår take på smörgåstårta och inkokt lax till bowls, sallader, wraps och grillade mackor. Allt med sommarens smaker och råvaror.

Ett par gånger per vecka är det konsert på Taket och till dessa tillfällen harvi skapat en snacksmeny med tillhörande somrigt dryckesutbud. Hantverksöl och utvalda roséviner samsas med ett härligt urval av alkoholfria alternativ. Matkultur samsas med en mängd andra kulturyttringar på Kulturhusets tak denna sommar.

Vi har längtat efter sommar, sol och att få ta Teaterbarens gastronomi till Kulturhusets tak. Äntligen flyttar vi upp och ut! Vi hoppas många vill komma och uppleva ett tryggt och sommarskönt takhäng med oss. Välkommen veckans alla dagar från lunch och fram till kvällen. Öppettider varierar utifrån program på Taket.

Se sommarens program: https://kulturhusetstadsteatern.se/kalender

Sommarens meny på Taket: https://teaterbarenstockholm.se/resturang/