Restaurang

I Teaterbarens restaurang serverar vi smaker från land, hav och jord. Vi arbetar nära vår egen bonde för att kunna erbjuda en jord till bord-upplevelse. Vår matfilosofi genomsyrar våra menyer vilket innebär att det vi serverar har en grön bas med omsorgsfullt valda animaliska proteiner. Allt lagas på plats av vårt smaksäkra köksteam. På vardagar serverar vi vår populära lunch mellan 11-14.

Måndag:

Kycklinggryta smaksatt med örter och rostad vitlök, serveras med ris

Vegetariska fetaostbiffar med tzatziki och rostad potatis

Tisdag:

Sejfilé med vitvinssås, schalottenlöks- och smör kokta ärtor samt potatismos

Tortellini fylld med svamp och färskost, serveras med tomatsås och parmesan

Onsdag:              

Pannbiffar med grönpepparsås, serveras med rostade rotfrukter

Friterade Falafel med hummus, koriander och rödkålsallad

Torsdag:

Fiskgryta med sejfilé, laxfilé och handskadade räkor serveras med aioli

Rostad pumpa serveras med yoghurt smaksatt med ingefära och vitlök, samt krispig grönkål

Fredag:

Nattbakad nötstek serveras med potatisgratäng och rödvinssås

Ratatouille grönsaker med tomatsås, serveras med friterad haloumi och bulgursallad

Alla dagar:

Dagens soppa 112

Gulasch på nattbakad högrev, smetana och vitlöksbröd 152

Varmrökt lax, fransk potatissallad, nobisdressing 168

Vegansk Bowl med edamebönor, belugalinser, sojamarinerad blomkål, misomajjo 138