Restaurang

I Teaterbarens restaurang serverar vi smaker från land, hav och jord. Vi arbetar nära vår egen bonde för att kunna erbjuda en jord till bord-upplevelse. Vår matfilosofi genomsyrar våra menyer vilket innebär att det vi serverar har en grön bas med omsorgsfullt valda animaliska proteiner. Allt lagas på plats av vårt smaksäkra köksteam. På vardagar serverar vi vår populära lunch mellan 11-14.

Måndag:

Fetaostfyllda färsbiffar, rosmarinsky och svartkålssallad

Pasta med krämig svampsås och svartkålssallad

Tisdag:

Kycklinggryta smaksatt med röd curry, serveras med broccoli och basmatiris 

Hel bakad Rotselleri med dragon smör, hyvlad broccoli serveras med örtbulgur

Onsdag:

Gulasch på nattbakad högrev med smetana och vitlöksbröd

Parmesanrostad Blomkål med gräslöksmajonäs och pumpafrön 

Torsdag:

Saffransfiskgryta med räkor och blåmusslor

Sesam och spiskumminbakade morötter,krispig grönkål, rostad dillpotatis och coleslaw

Fredag:

Helstekt Fläsk ytterfilé serveras med smashed potatoe, örtsmör och bakad tomat.

BBQ Tofu med smashed potatoe, örtsallad och bakad tomat.


Alla dagar:

Dagens soppa 102

Varmrökt lax, fransk potatissallad, nobisdressing 158

Vengansk Bowl med quinoa, edamebönor, belugalinser, sojamarinerad blomkål, misomajjo 138