Måndag
Rimmad oxbringa med pepparrotssås, bakade morötter och kokt potatis.
Smörstekt uerfilé med rödbetor, kapris, krutonger och kokt potatis.
Linsgryta på gotlandslinser med rotfrukter, grönkål och riven parmesan.
Tisdag
Pankopanerad kycklinglårfilé med chilimajonnäs, sesampicklad gurka och basmatiris.
Ångad kummelfilé med blå musselvelouté, broccoli och kokt potatis.
Ricottafylld tortelloni med sås på soltorkade tomater, kronärtskocka, grädde och riven parmesan.
Onsdag
Lammfärsbiffar med tsatsiki, ras el hanoutkryddad tomatsås och klyftpotatis.
Panerad sej med skagenröra på kräftstjärtar, citron och dillslungad potatis.
Italiensk böngryta med svartkål, riven parmesan och krutonger.
Torsdag
Fläskkarré med senapssky, spetskål, pepparrotssmör och råstekt potatis.
Mandelbakad kummelfilé med stuvad spenat och potatispuré
Morots och fetaostbiffar med ratatouille och bulgur.
Ärtsoppa med fläsk
Fredag
Nattbakad rumpstek med kallvispad bearnaise, grilltomat, portvinssås och friterad potatis.
Rödingfilé med Sandefjordssås, kålrabbi, tångkaviar och smörslungad potatis.
Bakad spetskål med rostade solrosfrön, brynt smör, parmesan och nakenhavre.
Varje dag
Jordärtskockssoppa med rotfruktschips 128
Teaterbarens räksmörgås
på hembakt rågbröd 128/198
Fisk & skaldjursgryta
saffransaioli, krutonger 182
Vegansk bowl
rökt tofu, belugalinser, kålrot, mungböngroddar, koriander, picklad svamp,sesamfrön & chilidressing 148