Restaurang

I Teaterbarens restaurang serverar vi lunch vardagar 11-14 och helger 12-15. Vi har ett stort utbud av rätter och flera vegetariska alternativ. Vardagar ingår även vår stora salladsbuffe, vårt eget bröd och vårt goda kaffe. Dagens lunch 148 kr. Varmt välkomna!

Lunchmeny vecka 10

Måndag:

Ugnsbakad kycklinglårfilé med caponata, aioli och rostad potatis.

Tortelloni med spenat, broccoli, vitt vin, grädde och parmesan.

Tisdag:

Pankopanerad sejfilé med kaprismajonnäs, citron, picklad kålrabbi och dillslungad potatis.

Rökt tofu med teriyakisås, gochujangmarinerade grönsaker och ris.

Onsdag:

Viltskav med svamp, enbär, svartvinbärsgelé och jordärtskockspuré.

Italiensk böngryta med vita bönor, svartkål, krutonger och riven parmesan.

Torsdag:

Havets Wallenbergare med gröna ärtor, skirat smör, citron och potatispuré.

Mungbönsgryta med kokosmjölk, curry, blomkål och ris

Fredag:

Kalv tri-tip med sotad spetskål, pepparrotskräm, långpepparsky och klyftpotatis.

Friterad halloumi med avocadosalsa, svart bönröra och quinoa.

Veckans soppa:

Blomkålssoppa med tryffelolja och rostade solrosfrön.

Alla dagar
Teaterbarens räksmörgås på hembakt rågbröd 128/198
Fisk och skaldjursgryta, saffransaioli, örtkrutonger 178 (mån, ons, fre)
Gulasch på högrev med smetana, saltgurka och vitlöksbröd 169 (Tis, tors)
Vegansk bowl, Sushiris, gari, sweetchilimango, bönsallad med sesam, chilimajonäs, råkostsallad, avokado 148
Varmrökt lax rostad vitlöksmajjo, nakenhavresallad, fetaost, oliver, picklad rödlök, soltorkade tomater 182


Meny Bistro kväll/helg
Antipasti bräda 148
Teaterbarens räksmörgås på hembakt rågbröd 128/198
Risotto på säsongens svamp, syrad pumpa, riven parmesan och krasse 208
Fjällrödingfilé med Sandefjordssås, forellrom, smörbakad fänkål, svartkålschips och grillad citron 248
Rödvinsbräserad oxkind med stekt picklad svamp, friterad purjolök och mandelpotatispuré 228
Barnmeny: Linguine bolognese 112
Pavlova, lemoncurd grädde, säsongens bär 78