Lunchmeny vecka 22.
Måndag:
Kycklinglårfilé med bakad tomat, kaprismajonnäs och rostad potatis med röd paprika och svarta oliver.
Ricottafylld tortellini med broccoli, spenat, vit vin, grädde och riven parmesan.
Lunchmeny vecka 23.
Måndag:
Panerad kycklinglårfilé med chilimajonnäs, citron, sauterad paprika och rostad potatis.
Cannelloni med tomatsmörsås och rucolasallad.
Tisdag:
Kulturhuset är stängt
Onsdag:
Kummelfilé med hummersås, haricot verts, citron och dillslungad potatis.
Potatisgnocchi med savojkål, vitlöksfräst svamp och parmesankräm.
Torsdag:
Rosmarinkryddade lammfärsbiffar med tzatziki, ratatouille och råstekt potatis.
Miso och citronbakad purjolök med Vreta gulärt, Rättviksärt, srirachamajonnäs och sesaminlagd fänkål.
Fredag:
Nattbakad fläskkarré med bakad tomat, timjansky, kallvispad bearnaise och klyftpotatis.
Råraka med tångkaviar, smetana, rädisor och isad rödlök.
Á la carte rätter:
Serveras alla dagar, lunch/middag.
Dagens soppa 112
Fisk & skaldjursgryta, blåmusslor, räkor, sejfilé, serveras med krutonger och aioli 175
Vegansk Bowl
Inkokt vit sparris, edamamebönor, vita bönor, syrad pumpa, ramslöksemulsion 138
Varmrökt lax
Kaprismajonnäs, primörsallad, picklad rödlök, örtkrutonger 175