Lunchmeny vecka 26
Dagens lunch 152 kr
Måndag
Rödvinsbräserad kycklinglårfilé med champinjoner, pärllök, bacon och potatispuré
Kummelfilé med hummersås, bakad purjolök och kokt potatis
Pasta casarecce med tomat och basilikasås, mozzarella och rostad aubergine
Tisdag
Helstekt fläskkarré med BBQ-sås, cole slaw, rostad majs och ugnsbakad sötpotatis
Örtbakad laxfilé med puttanescasås, mangold och rostad potatis
Röd curry med kokosmjölk, tofu, pak choi och ris
Onsdag
Pannbiff med löksky, saltgurka, rårörda lingon och stekt potatis
Pankopanerad torsk med romsås, syrad gulbeta och kokt potatis
Kikärtsplättar med ratatouille och getostkräm
Torsdag
Pulled pork med avokadosalsa, gräddfil, tortilla och ris
Sejfilé med ansjovis, brynt smör, hackad rödlök, kokt ägg och dillslungad potatis
Chili på svarta bönor med avokadosalsa, gräddfil, tortilla och ris.
Fredag
Fläskschnitzel med rödvinssky, dragonsmör, citron och friterad potatis
Varmrökt lax med potatissallad, picklad rödlök och kaprismajonnäs
Friterad halloumi med tsatsiki, sauterad paprika och friterad potatis.
Alla dagar
Teaterbarens räksmörgås
på hembakt rågbröd 128/198
Fisk & skaldjursgryta
saffransaioli, krutonger 188
Vegansk bowl
Citron & aleppopepparmarinerade grönsaker ( morot, sojabönor, paprika), kålmix, risnudlar med sesam, friterad tofu, avokado och sojadressing 152