Måndag
Rimmad oxbringa med pepparrotssås, smörbakade morötter och kokt potatis
Kummelfilé med rödbetor, kapris, brynt smör, krutonger och kokt potatis
Linsgryta på gotlandslinser med rotfrukter och grönkål
Tisdag
Långbakad fläsksida med savojkål, äpple, balsamicokokt lök och sötpotatis
Ångad koljafilé med vitvinssås, rotfruktsjulienne, citron och kokt potatis
Ricottafylld tortelloni med sås på soltorkade tomater, kronärtskocka, grädde och riven parmesan
Onsdag
Pannbiff med gräddsås, inlagd gurka, rårörda lingon och potatispuré
Krispig sej med kräftskagen, citron och dillslungad potatis.
Italiensk böngryta med svartkål, riven parmesan och krutonger.
Torsdag
Ugnsbakad kycklinglårfilé med aioli, ratatouille och rostad potatis.
Mandelbakad stillahavsspätta med stuvad spenat och potatispuré
Timjansbakad brieost med äppelkompott, valnötter och rostade rotfrukter.
Fredag
Fläskschnitzel med rödvinssky, ärtpesto, grilltomat och friterad potatis
Rödingfilé med stekt svamp, halstrad citron, hummerbuljong och kokt potatis
Bakad spetskål med rostade solrosfrön, brynt smör och krämig nakenhavre.
Varje dag
Veckans soppa: Potatis och purjolökssoppa.
Teaterbarens räksmörgås
på hembakt rågbröd 128/198
Fisk & skaldjursgryta
saffransaioli, krutonger 188
Vegansk bowl
Picklad rödkål & granatäpplekärnor, Bulgur, Kålmix, Hummus, Ras el haut rostade frön ( solros,pumpa, linfrö) 152