Måndag:
Kycklinggryta smaksatt med örter och rostad vitlök, serveras med ris
Vegetariska fetaostbiffar med tzatziki och rostad potatis
Tisdag:
Sejfilé med vitvinssås, schalottenlöks- och smör kokta ärtor samt potatismos
Tortellini fylld med svamp och färskost, serveras med tomatsås och parmesan
Onsdag:
Pannbiffar med grönpepparsås, serveras med rostade rotfrukter
Friterade Falafel med hummus, koriander och rödkålsallad
Torsdag:
Fiskgryta med sejfilé, laxfilé och handskadade räkor serveras med aioli
Rostad pumpa serveras med yoghurt smaksatt med ingefära och vitlök, samt krispig grönkål
Fredag:
Nattbakad nötstek serveras med potatisgratäng och rödvinssås
Ratatouille grönsaker med tomatsås, serveras med friterad haloumi och bulgursallad
Alla dagar:
Dagens soppa 112
Gulasch på nattbakad högrev, smetana och vitlöksbröd 152
Varmrökt lax, fransk potatissallad, nobisdressing 168
Vegansk Bowl med edamebönor, belugalinser, sojamarinerad blomkål, misomajjo 138