Lunchmeny vecka 13
Måndag
Ugnsbakad kycklinglårfilé med aioli, ratatouille och rostad potatis
Kummelfilé med vitvinssås, bakad purjolök och kokt potatis
Casarecce med sås på soltorkade tomater, kronärtskocka, och grädde
Tisdag
Långbakad fläsksida med savojkål, äpple, balsamicokokt lök och sötpotatis
Pankopanerad sejfilé med remouladsås, picklad blomkål och dillslungad potatis
Friterad zucchini med harissadressing, fetaostkräm och bulgur
Onsdag
Lasagne al forno med tomat och salviasås, rucola och riven parmesan
Fjällbrosméfilé med ansjovis, ägg, dillsås och smörslungad potatis
Bakad spetskål med rostade solrosfrön, brynt smör, parmesan och nakenhavre
Torsdag
Pannbiff med gräddsås, inlagd gurka, rårörda lingon och potatispuré
Örtbakad sejfilé med puttanescasås, mangold och rostad potatis
Potatisgnocchi med stekt svamp, kål, örtkräm och riven parmesan
Ärtsoppa med fläsk
Fredag
Schweizerschnitzel med rödvinssky, haricotsverts, citron och klyftpotatis
Ugnsbakad laxfilé med Fetaost, svarta oliver, kronärtskocka, paprikasås och smörslungad potatis
Friterad halloumi med tsatsiki, sauterad paprika och klyftpotatis
Veckans soppa: Tomatsoppa med mozzarella och basilikaolja
Teaterbarens räksmörgås
på hembakt rågbröd 128/198
Fisk & skaldjursgryta
saffransaioli, krutonger 188
Vegansk bowl
Citron & aleppopepparmarinerade grönsaker ( morot, sojabönor, paprika), kålmix, risnudlar med sesam, friterad tofu, avokado och sojadressing 152