Måndag
Nattbakad fläskkarré, aioli, het tomatsås och rostad potatis.
Ångad kapkummel med rostad sesamfrö, krämig ingefärssås, broccoli och kokt potatis
Kikärtsplättar med sauterad paprika och getostkräm.
Tisdag
Viltskavsgryta med säsongens svamp, enbär, svartvinbärsgelé och potatispuré.
Smörbakad havskatt dillcreme, saffransvelouté och kokt potatis
Mungbönscurry med papadums, smulad fårost och basmatiris.
Onsdag
Krispig kycklinglårfilé med koriander och kålsallad, chilimajonnäs, lime och basmatiris.
Stillahavsspätta med hummersås, bakad purjolök och kulpotatis.
Bakade betor med rört pepparrotssmör, friterad kapris, citron och örtkokt potatis.
Torsdag
Helstekt rumpstek med chipotlesky, lime och korianderkräm, rostad grön paprika och sötpotatis.
Pankopanerad sejfilé med romsås, syrad gulbeta och kokt potatis.
Tortelloni fyllda med svamp och ricotta. Serveras med, grädde parmesan och toppas med ruccola .
Ärtsoppa med fläsk
Fredag
Wallenbergare med skirat smör, rödvinsås, gröna ärtor, lingon och potaispuré
Linguine med blå musslor, vongole, tomat ,vitt vin och persilja.
Kronärtskocka fylld med fetaost och svarta oliver, tomatsås och klyftpotatis.
Varje dag
Veckans soppa: svampsoppa med smulad ädelost.
Teaterbarens räksmörgås
på hembakt rågbröd 128/198
Fisk & skaldjursgryta
saffransaioli, krutonger 182
Vegansk bowl
rökt tofu, belugalinser, kålrot, mungböngroddar, koriander, picklad svamp,sesamfrön & chilidressing 148