Lunchmeny vecka 40
Måndag:
Kyckling Tikka masala med rostad blomkål och basmatiris.
Ricottafylld tortelloni med broccoli, spenat, grädde, vitt vin och riven parmesan.
Tisdag:
Hjortfärsbiffar med svampgräddsås, svartvinbärsgelé och rostade rotfrukter.
Italiensk böngryta med svartkål, krutonger och parmesan.
Onsdag:
Pulled pork med tomatsalsa, picklad lök, cheddarkräm och vetetortilla.
Bakad rotselleri med rostad mandel, gräddkokt kål och persiljeolja.
Torsdag:
Högrevsgryta med rotfrukter, öl, timjan, senapskräm och råstekt potatis.
Friterad halloumi med caponata och avorioris
Fredag:
Fläskschnitzel med grönärtpesto, rödvinssky, bakad tomat och pommes frites.
Ugnsbakad portabello med morotspuré, brynt smör och fårost.
Veckans soppa.
Svampsoppa med timjanolja och baconkrisp.
Alla dagar
Teaterbarens räksmörgås på hembakt rågbröd 125/195
Fisk och skaldjursgryta, saffransaioli, örtkrutonger 175
Vegansk bowl, quinoa med svart bönröra, syltade tomater, jungfrusallad, chilimajonnäs och friterad majstortilla 142
Varmrökt lax rostad vitlöksmajjo, nakenhavresallad, fetaost, oliver, picklad rödlök, soltorkade tomater 179
Meny Bistro kväll/helg
Antipasti bräda 145
Teaterbarens räksmörgås på hembakt rågbröd 125/195
Risotto på säsongens svamp, syrad pumpa, riven parmesan och krasse 195
Linguine frutti di mare, vongole, räkor, vitlök, tomat, vitt vin och persilja 210
Bräserad kalvstek ”osso buco” med gremolata och arancini 215
Tiramisu 75