Måndag
Helstekt fläskkarré med cole slaw på surkål, skysås och rotfruktspytt
Ångad kummelfilé med vitvinssås, bakad purjolök, citron och kokt potatis
Linguine med tomat och basilikasås, mozzarella och rostad aubergine
Tisdag
Gulasch på högrev med vispad smetana, saltgurka och vitlöksbröd
Pankopanerad sejfilé med romsås, picklad gulbeta och dillslungad potatis
Italiensk böngryta ¨ribollita¨med svartkål, krutonger och parmesan
Onsdag
Pannbiff med svampgräddsås, rårörda lingon och potatispuré
Lubbfilé med hummersås, vaxbönor och dillslungad potatis
Potatisgnocchi med ragu på gotlandslinser, rött vin, parmesan och örtmascarpone
Torsdag
Pankopanerad kycklinglårfilé med chilimajonnäs, sesampicklad gurka och basmatiris
Koljafilé med ansjovis, ägg, dillsås och smörslungad potatis
Rostad blomkål med linsdaal, ingefärsyoghurt och basmatiris
Fredag
Wallenbergare med skirat smör, rödvinssky, lingon, gröna ärtor och potatispuré
Gösfilé med puttanescasås, mangold och kokt potatis
Raggmunk med stekt svamp, kål och rårörda lingon
Varje dag
Veckans soppa: Blomkålssoppa med tunnbrödschips
Teaterbarens räksmörgås
på hembakt rågbröd 128/198
Fisk & skaldjursgryta
saffransaioli, krutonger 182
Vegansk bowl
Picklad rödkål & granatäpplekärnor, Bulgur, Kålmix, Hummus, Ras el haut rostade frön ( solros,pumpa, linfrö) 148