Restaurang

I Teaterbarens restaurang serverar vi smaker från land, hav och jord. Vi arbetar nära vår egen bonde för att kunna erbjuda en jord till bord-upplevelse. Vår matfilosofi genomsyrar våra menyer vilket innebär att det vi serverar har en grön bas med omsorgsfullt valda animaliska proteiner. Allt lagas på plats av vårt smaksäkra köksteam. På vardagar serverar vi vår populära lunch mellan 11-14.

                          

Lunchmeny vecka 13

Måndag:

Rödvinsbräserad kycklinglårfilé med purjolök, champinjoner, bacon och potatispuré
Pasta cellentani med bönragu, savojkål och riven parmesan

Tisdag:

Pankopanerad sejfilé med picklad blomkål, remouladsås och dillslungad potatis
Curry på röda linser, kokosmjölk och aubergine med rostad sötpotatis och basmatiris

Onsdag:

Lammfärsbiffar med tzatziki, ratatouille och rostad potatis
Spansk linsgryta med aioli och örtkrutonger

Torsdag:

Kummelfilé med brynt smör, rödbetor, kapris, krutonger och kokt potatis
Vegetarisk lasagne med tomatsås och rucolasallad

Fredag:

Fläskschnitzel med sardellsmör, citron, rödvinssky, kapris och persiljepotatis
Ugnsbakad portabello med provencalesås, rosmarinrostad potatis och dragondipp

Dagens lunch inklusive salladsbuffé, kaffe/te 138

Alla dagar:

Dagens soppa 112

Gulasch på nattbakad högrev, smetana och vitlöksbröd 152
Varmrökt lax, fransk potatissallad, Pepparrotskräm 168
Vegansk Bowl med sötpotatis edamebönor, hummus, kikärtor, syrad rödkål, chilimajjo 138