Restaurang

I Teaterbarens restaurang serverar vi smaker från land, hav och jord. Vi arbetar nära vår egen bonde för att kunna erbjuda en jord till bord-upplevelse. Vår matfilosofi genomsyrar våra menyer vilket innebär att det vi serverar har en grön bas med omsorgsfullt valda animaliska proteiner. Allt lagas på plats av vårt smaksäkra köksteam. På vardagar serverar vi vår populära lunch mellan 11-14.

Måndag:

Kokt torskfilé med ägg, skirat smör och dill, serveras med kokt potatis

Vegetarisk lasagne med soltorkade tomater och basilikakräm

Tisdag:

BBQ kycklingfilé med rostad potatis och tzatziki

Asiatisk glasnudelsallad med tofu, koriander och srirachamajjo

Onsdag:              

Ugnsbakad långafilé med räkor och dillsmör, serveras med potatismos

Tortellini fylld med ricotta och spenat, serveras med ostsås samt ruccolasallad

Torsdag:

Teaterbarens fisk och skaldjursgryta med saffransaioli och krutonger

Broccolipaj med ädelost serveras med ört kräm och grönkål- och äppelsallad

Fredag:

Nattbakad högrev med timjan och vitlök, serveras med BBQ-sås och pommes frites

Indisk kikärtsgryta med blomkål, koriander , yoghurt och indiskt bröd


Alla dagar:

Dagens soppa 102

Gulasch på nattbakad högrev, smetana och vitlöksbröd 148

Varmrökt lax, fransk potatissallad, nobisdressing 158

Vegansk Bowl med quinoa, edamebönor, belugalinser, sojamarinerad blomkål, misomajjo 138