Restaurang

I Teaterbarens restaurang serverar vi smaker från land, hav och jord. Vi arbetar nära vår egen bonde för att kunna erbjuda en jord till bord-upplevelse. Vår matfilosofi genomsyrar våra menyer vilket innebär att det vi serverar har en grön bas med omsorgsfullt valda animaliska proteiner. Allt lagas på plats av vårt smaksäkra köksteam. På vardagar serverar vi vår populära lunch mellan 11-14.

Lunchmeny vecka 22.

Måndag:

Kycklinglårfilé med bakad tomat, kaprismajonnäs och rostad potatis med röd paprika och svarta oliver.

Ricottafylld tortellini med broccoli, spenat, vit vin, grädde och riven parmesan.

Lunchmeny vecka 23.

Måndag:

Panerad kycklinglårfilé med chilimajonnäs, citron, sauterad paprika och rostad potatis.

Cannelloni med tomatsmörsås och rucolasallad.

Tisdag:

Kulturhuset är stängt

Onsdag:

Kummelfilé med hummersås, haricot verts, citron och dillslungad potatis.

Potatisgnocchi med savojkål, vitlöksfräst svamp och parmesankräm.

Torsdag:

Rosmarinkryddade lammfärsbiffar med tzatziki, ratatouille och råstekt potatis.

Miso och citronbakad purjolök med Vreta gulärt, Rättviksärt, srirachamajonnäs och sesaminlagd fänkål.

Fredag:

Nattbakad fläskkarré med bakad tomat, timjansky, kallvispad bearnaise och klyftpotatis.

Råraka med tångkaviar, smetana, rädisor och isad rödlök.

Á la carte rätter:
Serveras alla dagar, lunch/middag.

Dagens soppa 112
Fisk & skaldjursgryta, blåmusslor, räkor, sejfilé, serveras med krutonger och aioli 175

Vegansk Bowl

Inkokt vit sparris, edamamebönor, vita bönor, syrad pumpa, ramslöksemulsion 138

Varmrökt lax

Kaprismajonnäs, primörsallad, picklad rödlök, örtkrutonger 175