Måndag:
Krispig kycklinglårfilé med misomajonnäs, gochujangmarinerade grönsaker och ris.
Rostad blomkål med krämig nakenhavre, parmesan, spenat och paprikaolja.
Tisdag:
Blekafilé med rödbetor, kapris, brynt smör, krutonger och dillslungad potatis.
Kikärtsplättar med getostkräm, ratatouille och bulgur.
Onsdag:
Stängt.
Torsdag:
Pankopanerad sejfilé med romsås, picklad kålrabbi, dill och kokt potatis.
Chili på svarta bönor med gräddfil, friterad majstortilla, jalapeños och ris.
Fredag:
Fläskschnitzel med sardellsmör, citron, rödvinssky, kapris och persiljepotatis.
Ugnsbakad portabello med morotspuré, brynt smör och fårost.
Veckans soppa:
Krämig tomatsoppa med mozzarella och basilikaolja.
Alla dagar
Teaterbarens räksmörgås på hembakt rågbröd 128/198
Fisk och skaldjursgryta, saffransaioli, örtkrutonger 178 (mån, ons, fre)
Gulasch på högrev med smetana, saltgurka och vitlöksbröd 169 (Tis, tors)
Vegansk bowl, Rökt tofu, nakenhavre & sötpotatissallad, granatäpplekärnor, chilipicklad blomkål, kikärtor& vitlöksmayo 148
Varmrökt lax, primör & potatissallad, grön sparris, picklad rödlök, lime, senap & honungsdressing 182
Meny Bistro kväll/helg
Antipasti bräda 148
Teaterbarens räksmörgås på hembakt rågbröd 128/198
Risotto på sveciaost
grön sparris, krasse 208
Fjällrödingfilé
ängssyra, buthan lemonpeppar picklad gurka & äpple, beurre blanc 248
Örtbakad lammrostbiff
morotspuré, betor, getost crème, rostad vitlökssky 238
Osttallrik
Tre sorters ost, fikon & lagerbladsmarmelad, fröknäcke 128
Pavlova
lemoncurd, grädde, säsongens bär 78
Kvällstid stänger Bistron normalt 30 min innan start på Stora scen