Medvetna val

Efter 1,5 års renovering av Kulturhuset öppnade huset och Teaterbaren hösten 2020. Teaterbaren öppnade med vassare gastronomi och ett nytt köksteam på plats och det hoppas vi märks i våra rätter. Vi arbetar efter devisen från jord till bord. Vi serverar de godaste grönsakerna när de är i säsong. Något som känns extra bra då vi har rätter med vegetarisk grund både till luncher och i våra helg- och kvällsmenyer.

Mässrestauranger gruppen – The Food Family

Vi är i dag verksamma i hus och anläggning som utgör viktiga plattformar för vårt samhälle. Mat och dryck ska alltid förstärka det övergripande syftet och vara smaklig och stilfull. Med rätt service till varje tillfälle. En god och personlig upplevelse för varje gäst. 

Företagsgruppen är aktivt privatägd. I The Food Family ingår Mässrestauranger på Stockholmsmässan och Malmömässan, Stadshusrestauranger med verksamhet i Stockholms Stadshus som bland annat ansvarar för Nobelbanketten. Teaterbaren i Kulturhuset på Sergels Torg samt Engsholms Slott på Mörkö, hotell och restaurang. 

2021 öppnade Great Events Catering på Scandinavian XPO samt världsutställningen, Expo 2020, i Dubai där vi ansvarade för all mat och dryck i festvåningen i den svenska paviljongen.

Ekologi och hållbarhet

På Teaterbaren älskar vi mat och människor och vi hoppas att det märks. Vi verkar för en hållbar planet och vårt miljöarbete är central del av vår verksamhet. Teaterbaren är Svanenmärkt sedan 2008 och kommer också KRAVmärkas efter nyöppningen. Vi arbetar aktivt för en bättre miljö och ett hållbart samhälle. Vi arbetar även aktivt för sunda och schyssta villkor både för vår egen personal och hos våra producenter. 

Genom aktiva och medvetna val väljer vi i möjligaste mån miljömärkta varor, tjänster och produktionsvägar för att agera klimatsmart. Genom att arbeta medvetet inom många områden; råvaror, inredning, förpackningar, transporter, kemikalier, svinn, arbetsrutiner, ekonomi och medarbetarskap vill vi minska klimatavtrycket. 

Vi är medlemmar i flera nätverk; Hållbara restauranger, Klimatpakten, Biogasakademien och Karma

Jobba hos oss?

Hos oss får du in en fot i en spännande bransch och inom bolaget, The Food Family, finns variationsrika och utvecklande jobb med stora möjligheter till internrekrytering.

Är du intresserad av att jobba på Teaterbaren?
Lediga tjänster