Teaterbaren är tillbaka

Efter 1,5 års renovering av Kulturhuset öppnade huset och Teaterbaren hösten 202. Teaterbaren öppnade med vassare gastronomi och ett nytt köksteam på plats och det hoppas vi märks i våra rätter. Från jord till bord kallar vi vårt nya samarbete med Wålstedts gård. Samarbetet innebär att vi får tillgång till de godaste grönsakerna när de är i säsong. Det känns extra bra då vi kommer ha rätter med vegetarisk grund både till luncher och i våra helg- och kvällsmenyer.

Mässrestauranger gruppen – The Food Family

Vi är i dag verksamma i hus och anläggning som utgör viktiga plattformar för vårt samhälle. Mat och dryck ska alltid förstärka det övergripande syftet och vara smaklig och stilfull. Med rätt service till varje tillfälle. En god och personlig upplevelse för varje gäst. 

Företagsgruppen är aktivt privatägd. I The Food Family ingår Mässrestauranger på Stockholmsmässan och Malmömässan, Stadshusrestauranger med verksamhet i Stockholms Stadshus som bland annat ansvarar för Nobelbanketten. Teaterbaren i Kulturhuset på Sergels Torg samt Engsholms Slott på Mörkö, hotell och restaurang. 

Under 2021 öppnar Scandinavian XPO samt världsutställningen, Expo 2020, i Dubai där vi blir restauratörer. 

Ekologi och hållbarhet

På Teaterbaren älskar vi mat och människor och vi hoppas att det märks. Vi verkar för en hållbar planet och vårt miljöarbete är central del av vår verksamhet. Teaterbaren är Svanenmärkt sedan 2008 och kommer också KRAVmärkas efter nyöppningen 2020. Vi arbetar aktivt för en bättre miljö och ett hållbart samhälle. Vi arbetar även aktivt för sunda och schyssta villkor både för vår egen personal och hos våra producenter. 

Genom aktiva och medvetna val väljer vi i möjligaste mån miljömärkta varor, tjänster och produktionsvägar för att agera klimatsmart. Genom att arbeta medvetet inom många områden; råvaror, inredning, förpackningar, transporter, kemikalier, svinn, arbetsrutiner, ekonomi och medarbetarskap vill vi minska klimatavtrycket. 

Vi är medlemmar i flera nätverk; Hållbara restauranger, Klimatpakten, Biogasakademien och Karma

Jobba hos oss?

Hos oss får du in en fot i en spännande bransch och inom bolaget, The Food Family, finns variationsrika och utvecklande jobb med stora möjligheter till internrekrytering.

Är du intresserad av att jobba på Teaterbaren?
Skicka in din spontanansökan genom att maila platschef mailto:mats.tjarnstig@gladadankan.se

Ett tryggt och säkert besök

Vi öppnar Teaterbaren utifrån rådande situation. Det innebär att vi vidtagit en mängd åtgärder för att du som gäst ska känna dig trygg när du gästar oss. Vi har en glesares placering av bord och stolar i vår redan stora och luftiga restaurang. Handsprit finns tillgängligt på flera platser i vår lokal. Precis som tidigare städas lokalerna regelbundet och nu med särskild fokus på de ytor som många passerar och nyttjar. Vi har markeringar på golvet för att underlätta vid köbildningar. Vi har även plexiglasskydd över salladsbuffén samt plexiglasskydd vid kassorna. 

Vi följer Myndigheternas rekommendationer och kommer att självklart anpassa oss efter eventuella nya förbud och riktlinjer.