Café

I Teaterbarens café serveras ett brett utbud av kakor och bakverk som våra duktiga bagare bakar i vårt eget bageri. Kaffet, från Johan & Nyström är både ekologiskt och fairtrade och om vi får säga det, ett vansinnigt gott kaffe. I caféet har vi även ett mer mättande utbud i form av sallad, soppa och smörgåsar.  Här kan du även få ett glas vin, en hantverksöl eller andra kalla drycker.

Café och eget bageri!

Visste du att vi vi bakar alla sötsaker i vårt eget bageri, i Kulturhuset. I caféutbudet finns bl a bullar, mjuka kakor, småkakor, chokladbollar, säsongens söta paj med vaniljsås och rawbars. Här bakar vi även brödet till alla våra goda mackor. Hos kan du njuta av en sallad, dagens soppa och andra småvarma rätter. Vi har ett brett utbud av varm och kall dryck, givetvis även alkoholfri.

Cafémeny

Dagens Soppa

Hembakt bröd 128

Teaterbarens skagenröra
Rågbröd, lollo rosso 128
Vegansk Bowl

Rökt tofu, nakenhavre & sötpotatissallad, granatäpplekärnor, chilipicklad blomkål, kikärtor samt vitlöksmayo 148

Varmrökt lax

primör & potatissallad, grön sparris, picklad rödlök, lime, senap & honungsdressing 182

Kycklingsallad

Ras el hanoutstekt majskycklingbröst, tabbouleh,syrad rödkål, yoghurtdressing, rostade kikärtor, Tahini 182

Pannkakor
Sylt, grädde 74

Kaffe

Vi skryter gärna om vårt kaffe. Efter att ha provsmakat oss igenom ett brett urval tror vi att vi hittat Stockholms godaste kaffe! Tillsammans med vännerna och kaffeexperterna på Johan & Nyström har vi valt ut våra favoriter som vi serverar på Teaterbaren. Vi maler alltid vårt kaffe precis innan bryggning och erbjuder flera olika sorters kaffe. Kom förbi och prova och se om du håller med oss!