Café

I Teaterbarens café serveras ett brett utbud av kakor och bakverk som våra duktiga bagare bakar i vårt eget bageri. Kaffet, från Johan & Nyström är både ekologiskt och fairtrade och om vi får säga det, ett vansinnigt gott kaffe. I caféet har vi även ett mer mättande utbud i form av sallad, soppa och smörgåsar.  Här kan du även få ett glas vin, en hantverksöl eller andra kalla drycker.

Café och eget bageri!

Visste du att vi vi bakar alla sötsaker i vårt eget bageri, i Kulturhuset. I caféutbudet finns bl a bullar, mjuka kakor, småkakor, chokladbollar, säsongens söta paj med vaniljsås och rawbars. Här bakar vi även brödet till alla våra goda mackor. Hos kan du njuta av en sallad, dagens soppa och andra småvarma rätter. Vi har ett brett utbud av varm och kall dryck, givetvis även alkoholfri.

Cafémeny

Skagenröra
på rågbröd, lollo rosso & citron
98Stenugnsbakad baguette
Salami brieost, napolitanasallad & soltorkade tomater


84

Dagens soppa
Serveras med bröd & smör
102

Bakad potatis
Skagenröra & sallad

98

Vegansk bowl
Belugalinser, inkokt vit sparris, edamamebönor, syrad rödlök, salladsskott & ramslöksemulsion 138


138

Varmrökt lax
med fransk potatissallad & nobisdressing   
158

Nattbakad rostbiff
med fransk potatissallad & nobisdressing   
145

Pannkakor
Sylt & grädde*
65

Kaffe

Vi skryter gärna om vårt kaffe. Efter att ha provsmakat oss igenom ett brett urval tror vi att vi hittat Stockholms godaste kaffe! Tillsammans med vännerna och kaffeexperterna på Johan & Nyström har vi valt ut våra favoriter som vi serverar på Teaterbaren. Kom förbi och prova och se om du håller med oss!

Kaffe & te

Bryggkaffe
36

Te
36

Espresso
32/36

Americano
44

Macchiato
36/44

Cappuccino
44

Latte
48