Café

I Teaterbarens café serveras ett brett utbud av kakor och bakverk som våra duktiga bagare bakar i vårt eget bageri. Kaffet, från Johan & Nyström är både ekologiskt och fairtrade och om vi får säga det, ett vansinnigt gott kaffe. I caféet har vi även ett mer mättande utbud i form av sallad, soppa och smörgås, våra sk tramezzini. Här kan du även få ett glas vin, en hantverksöl eller andra kalla drycker.

Cafémeny

Caféet har flyttat upp på Taket

På Taket denna sommar har vi i Teaterbarens regi både mat, dryck, fika och snacks. Vi bakar alla sötsaker i vårt eget baker, i Kulturhuset! I caféutbudet finns bl a bullar, mjuka kakor, småkakor, chokladbollar, säsongens söta paj med vaniljsås, rawbars.

Vi skryter gärna om vårt kaffe. Efter att ha provsmakat oss igenom ett brett urval tror vi att vi hittat Stockholms godaste kaffe! Tillsammans med vännerna och kaffeexperterna på Johan & Nyström har vi valt ut våra favoriter som vi serverar på Teaterbaren. Kom förbi och prova och se om du håller med oss! På Taket kan du även njuta av en välgjord islatte i sommar.

Kaffe & te

Bryggkaffe, 34 kr

Te, 34 kr

Espresso, enkel, 28 kr

Espresso, dubbel, 32 kr

Americano, 40 kr

Macchiato, 32/40 kr

Cappuchino, 45 kr

Latte, 45 kr

Islatte, 45 kr