Vi skräddarsyr mat och dryck till era event

Viktiga möten, intressanta samtal och trevliga träffar kräver energi, kulinariska upplevelser och inspirerande miljöer. Vi på Teaterbaren hjälper gärna till med alla typer av mat och dryck för att ditt event ska bli framgångsrikt. Vi serverar frukost, lunch, middag, mingel eller fika. Vår matfilosofi tar avstamp i svenska smaker och hållbara råvaror. Med kärlek lagar vi riktigt god mat med vegetarisk grund. Vi lagar vår mat från grunden av medvetet valda råvaror. Till menyerna hämtar vi inspiration från världens alla hörn och vill ge nya perspektiv på mat och dryck så att det leder till möten, samtal och upplevelser.

På Teaterbaren erbjuder vi ekologisk medveten mat baserad på svenska säsongsanpassade råvaror med stor omsorg och känsla.

Eller kontakta oss så vi kan prata om hur mat & dryck kan förstärka ditt nästa event.


Hyr vår festlokal i Teaterbaren

I vår inre matsal kan ni ses för allt från lunch och AW till sittande middagar, buffémiddagar, mingel och fester. En festvåning med glasfönster från golv till tak med panoramavy över Stockholm city över Sergels Torg.

Fullständiga rättigheter fram till 03.00, middagen kan enkelt övergå till fest med dansgolv och bar. Mingel för ca 200 pers och sittande lunch/middag för 130 pers. Öppet alla dagar i veckan.

Kontakta oss så berättar vi mer!