Bar

Med en underbar panoramautsikt över Sergels torgs myller samlas människor hos oss för spännande möten och riktigt god mat & dryck i ett hus fyllt av kultur i alla dess former. I den inre baren har vi valt ut våra favoriter i vin- och ölvärlden. Drycker som passar finfint till våra klassiker på matmenyn men även drycker som fungerar perfekt i samband med en teaterföreställning, en konstutställning, ett besök i Serieteket eller när du bara flyr in från stadens myller för att hitta en egen vrå i detta underbara Kulturhus.

Vi har ett brett utbud av dryck, såväl med alkohol som alkoholfritt. Välkommen att besöka oss för att uppleva vårt utbud.

Vi har ännu inte hunnit lägga in menyerna för baren. Vi har dock ett gott och brett utbud på plats. Välkommen att besöka oss för att se vårt utbud.

Vi har ännu inte hunnit lägga in menyerna för baren. Vi har dock ett gott och brett utbud på plats. Välkommen att besöka oss för att se vårt utbud.

Teaterpaus 

Teaterbaren håller öppet innan Stockholms Stadsteaters förställningar och under stora scens pauser. Välkommen att träffas här för lunch eller middag, sallad eller smörgås, kaffe eller vin. Det går bra att förbeställa till pausen. Förbeställningen öppnar 45 minuter innan föreställningens start.  Man kan förstås även komma ner i pausen och handla direkt i våra barer.

Du kan även boka bord inför ditt teaterbesök. Se knappen längst upp i höger hörn här på webben. Är ni fler än 8 mailar du oss på bestallning@gladaankan.se.