Lunchmeny v.32
Måndag
Chili på högrev med avocadosalsa, gräddfil, tortilla och ris
Kummelfilé med vitvinssås, broccoli och kokt potatis
Potatisgnocchi med svamp, kål och västerbottenkräm
Tisdag
Pyttipanna med rödbetor och stekt ägg
Örtbakad fjällbrosmefilé med puttanescasås, spenat och rostad potatis
Italiensk böngryta med svartkål, riven parmesan och krutonger
Onsdag
Rimmad oxbringa med senapssås, rostade rotfrukter och kokt potatis
Bakad laxfilé med citronsmörsås, svartkål och kokt potatis
Honungsgratinerad getost med rödbetor, babyspenat och quinoa
Torsdag
Örtbakad kycklingklubbfilé med rödvinssky, grilltomat, kallvispad bearnaise och pommes frites
Stekt strömming med lingon, skirat smör och potatispuré
Rödlinscurry med paneerost, myntayoghurt och basmatiris.
Fredag
Lammfärsbiffar med ras el hanoutkryddad tomatsås, fetaostkräm och bulgur.
Havets Wallenbergare med brynt smör, citron, gröna ärtor och potatispuré
Pinsa med västerbottenost, tångkaviar, rödlök och smetana.