Lunchmeny v.35
Måndag
Rimmad oxbringa med pepparrotssås, bakade morötter och kokt potatis
Ångad kummelfilé med citronsmörsås, svartkål och kokt potatis
Paneer med curry på röda linser, myntayoghurt och basmatiris
Tisdag
Pannbiff med gräddsås, inlagd gurka, rårörda lingon och potatispuré
Pankopanerad sejfilé med remouladsås, picklad blomkål och dillslungad potatis
Ricottafylld tortelloni med sås på soltorkade tomater, zucchini, grädde och riven parmesan
Onsdag
Pankopanerad kycklinglårfilé med chilimajonnäs, sesampicklad gurka och basmatiris
Laxfilé med Sandefjordssås, kålrabbi, tångkaviar och smörslungad potatis
Rödbets och fetaostbiffar med tzatziki, spenat och bulgur
Torsdag
Fläskkarré med senapssky, spetskål, pepparrotssmör och råstekt potatis
Mandelbakad fjällbrosme med stuvad spenat och potatispuré
Linguine med säsongens svamp, grädde, vitlök, rosmarin och riven parmesan
Fredag
Nattbakad fransyska med kallvispad bearnaise, grilltomat, portvinssås och friterad potatis
Havets Wallenbergare med brynt smör, citron, gröna ärtor och potatispuré
Bakad spetskål med rostade solrosfrön, brynt smör, parmesan och nakenhavre