Lunchmeny v.38
Måndag
Rödvinsbräserad kycklingklubbfilé med stek lök, morötter, bacon och potatispuré
Laxfilé med purjolök, vitvinssås och örtkokt potatis
Potatisgnocchi med stekt svamp, kål, örtkräm och riven parmesan
Tisdag
Pannbiff med lökssky, rårörda lingon och persiljestekt potatis
Kummelfilé med hummersås, haricots verts och dillslungad potatis
Morots och fetaostbiffar med ratatouille och bulgur
Onsdag
Chili på högrev med tortilla, gräddfil, avocadosalsa och ris
Panerad sejfilé med sesam och kålsallad, kimchimajonnäs och stekt ris
Vegetarisk lasagne med tomatsås och rucola
Torsdag
Viltskavsgryta med svamp, enbär, svartvinbärsgelé och jordärtskockspuré
Fjällbrosme med ansjovis, ägg, dillsås och smörslungad potatis
Rostad blomkål med linsdaal, myntayoghurt och basmatiris
Fredag
Schweizerschnitzel med rödvinssky, citron och klyftpotatis
Laxfilé med kallvispad hollandaise, smörbakad fänkål, citron och dillslungad potatis
Pinsa med gorgonzola, grönkål och rostade valnötter
Alla dagar har vi:
Veckans soppa: Rotfruktssoppa med ädelostkräm
Teaterbarens räksmörgås
på hembakt rågbröd 198
Vegansk bowl
Quinoa, kålmix, syrad tomat, bönröra, friterad matbanan, avokado, chilidressing 152
Fisk och skaldjursgryta
Saffransaioli, handskalade räkor, krutonger 188