Lunchmeny vecka 14
Måndag
Helstekt fläskkarré med rödvinssky, bakad tomat, kallvispad bearnaise och klyftpotatis.
Kummelfilé med hummersås, haricots verts och dillslungad potatis
Röd curry med kokosmjölk, tofu, pak choi och ris
Tisdag
Rödvinsbräserad kycklinglårfilé med pärllök, champinjoner och potatispuré.
Bakad koljafilé med citronsmörsås, svartkål och kokt potatis
Rostad blomkål med linsdaal, ingefärsyoghurt och basmatiris.
Onsdag
Pannbiff med löksky, saltgurka, rörda lingon och kokt potatis
Panerad sejfilé med romsås, citron, dillpicklad gurka och kokt potatis
Linguine med broccoli, spenat, ädelost, grädde och riven parmesan
Torsdag
Pankopanerad kycklinglårfilé med chilimajonnäs, sesamdressad kål och basmatiris
Fjällbrosmefilé med rödbetor, kapris, brynt smör och kokt potatis
Morot och fetaostbiffar med tzatziki, tomatsås och basmatiris
Ärtsoppa med fläsk
Fredag
Nattbakad oxbringa med limesmör, chipotlesky, rostad paprika och sötpotatis
Havets Wallenbergare med brynt smör, citron, gröna ärtor och potatispuré
Friterad halloumi med romescosås, bakad purjolök och klyftpotatis.
Veckans soppa: Potatis och purjolökssoppa rostade pumpafrön.
Teaterbarens räksmörgås
på hembakt rågbröd 128/198
Fisk & skaldjursgryta
saffransaioli, krutonger 188
Vegansk bowl
Citron & aleppopepparmarinerade grönsaker ( morot, sojabönor, paprika), kålmix, risnudlar med sesam, friterad tofu, avokado och sojadressing 152