Lunchmeny v.44
Måndag
Rimmad oxbringa med pepparrotssås, bakade morötter och kokt potatis
Ångad kummelfilé med citronsmörsås, svartkål och kokt potatis
Paneer med curry på röda linser, myntayoghurt och basmatiris
Tisdag
Pannbiff med gräddsås, inlagd gurka, rårörda lingon och potatispuré
Pankopanerad sejfilé med skagenröra, citron och dillslungad potatis
Ricotta och spenat fylld tortelloni med soltorkade tomater, grädde och riven parmesan
Onsdag
Pankopanerad kycklinglårfilé med chilimajonnäs, sesampicklad gurka och basmatiris
Laxfilé med Sandefjordssås, kålrabbi, tångkaviar och smörslungad potatis
Blomkål och broccoligratäng med ädelostkräm och spenat
Torsdag
Fläskkarré med senapssky, spetskål, pepparrotssmör och rostad potatis
Mandelbakad kapkummel med stuvad spenat och potatispuré
Linguine med säsongens svamp, grädde, vitlök, rosmarin och riven parmesan
Fredag
Nattbakad kalv tri-tip med kallvispad bearnaise, sauterad paprika, portvinssås och friterad potatis
Havets Wallenbergare med brynt smör, citron, gröna ärtor och potatispuré
Bakad spetskål med rostade solrosfrön, brynt smör, parmesan och nakenhavre
Alla dagar har vi:
Veckans soppa: Blomkålssoppa med örtolja och krutonger 128
Teaterbarens räksmörgås
på hembakt rågbröd 198
Vegansk bowl
Hirstabbouleh, rödbetshummus, kålmix ,bönsallad, picklad rödbeta, örtdressing, rostade frön 152
Fisk och skaldjursgryta
Saffransaioli, handskalade räkor, krutonger 188

Njut av teaterpausen
Slipp köer i pausen – boka din pausbeställning i förväg så står allt uppdukat när föreställningen tar paus.
En smidigare teaterkväll helt enkelt.