TEATERMIDDAG

print

MENY (december-februari)

Förrätter:

  • Kallrökt lax med rotselleripuré, forellrom, bakad lök, kavringscrunch och krasse.
  • Jordärtskockssoppa med rökt sidfläsk, rättika, körvel, picklad lök och västerbottenstick

Varmrätter:

  • Halstrad rödingfilé med vitvin- och messmörssås, brynta lingon, friterad grönkål, och bakad fänkål. Serveras med smörslungad potatis
  • Pepparstekt hjortinnerfilé med shiitakesvamp, variation på sauterad kål, enbär- och stjärnanissås. Serveras med potatispuré

Desserter:

  • Bakad chokladmousse med lingonpannacotta,
    kolasås, granatäpple, hyvlad mandel och rostad vit choklad
  • Tartlett med lemon curd och italiensk maräng

 

3-rätter 395:-

Rätterna kan även beställas separat, från vår a la cartemeny. Serveras i Baren, i mån av plats. Vill du boka bord och förbeställa middag? Maila till bestallning@gladaankan.se

 

Vi erbjuder även matchande vinpaket till menyn!