MENY (augusti-oktober)

Förrätter:

  • Kalvcarpaccio med shiitakesvamp, babyspenat, färskriven parmesan, rostade solrosfrön
    och olivolja
  • Kantarellsoppa med bakad lök
    och liten kantarelltoast

Varmrätter:

  • Dillbakad forell med havskräftsbuljong, smörslungad
    potatis, syrlig fänkål, gulbeta och morot
  • Grillad biff (200g) med dragonsmör, potatispuré, bakad charlottenlök,
    ostronskivling och rödvinssås

Desserter:

  • Klassisk crème bruleè med färska bär
  • Äppelpaj med rostad mandel, kolacremé
    och hemkokt vaniljsås

 

3-rätter 395:-

Rätterna kan även beställas separat, från vår a la cartemeny. Serveras i Baren, i mån av plats. Vill du boka bord och förbeställa middag? Maila till bestallning@gladaankan.se

 

Vi erbjuder även matchande vinpaket till menyn!