MENY (maj-juni)

Förrätter:

  • Pocherad vit sparris med bakad lök, ramslöksmajonnäs, krutonger och dill
  • Råraka med löjrom,smetana, rödlök, gräslök och citron

Varmrätter:

  • Stekt hjälmargös med färskpotatis, syrad morot, shiitakesvamp, brynt smör och babyspenat
  • Grillad kalvytterfilé med färskpotatis, grön sparris, schalottenlök, dragonssmör och rödvinssås

Desserter:

  • Creme brulée med färska bär
  • Vit chokladpanacotta, rabarber, jordgubb, pistagekaka

3-rätter 395:-

Rätterna kan även beställas separat, från vår a la cartemeny.

Serveras i baren, i mån av plats.

Rätterna kan även beställas separat, från vår a la cartemeny. Serveras i Baren, i mån av plats. Vill du boka bord och förbeställa middag? Maila till bestallning@gladaankan.se

 

Vi erbjuder även matchande vinpaket till menyn!