MENY (jan-april)

Förrätter:

  • Hummersoppa med krispig vårrulle fylld med svamp och västerbottenost
  • Råraka med löjrom,smetana, rödlök, gräslök och citron

Varmrätter:

  • Grillad rödingfilé med potatispuré, rotselleri, blåmusslor, spenat och vitvinssås
  • Ugnsbakad hjortinnerfilè med jordärtskockspuré, spetskål, röd- och vitbeta, rotfruktschips och rödvinssås med stjärnanis

Desserter:

  • Creme brulée med färska bär
  • Cheesecake med blodapelsinglaze, rostade mandlar, hallon, maräng och rostad vit choklad

3-rätter 395:-

Rätterna kan även beställas separat, från vår a la cartemeny. Serveras i Baren, i mån av plats. Vill du boka bord och förbeställa middag? Maila till bestallning@gladaankan.se