OM OSS

Med en underbar panoramautsikt över stadens snabba puls samlas människor hos oss för spännande möten och modern mat i kulturens mecka. För att passa varje tillfälle är Teaterbaren uppdelad i tre olika delar, från caféet med hembakade godsaker till en modern lunchservering och vidare till Inre Baren där Teatermiddagen serveras.  Luta dig tillbaka och blicka ut över folkmyllret medan du njuter av vår hemlagade mat. Du kommer ha svårt att slita dig härifrån.

Kan en restaurang vara hållbar?

På Teaterbaren älskar vi mat och människor och vi hoppas att det märks. Vi är en Svanenmärkt restaurang, medlemmar i Hållbara restauranger som värnar om det gröna, närodlade och sunda. Vi sorterar våra sopor, använder oss av miljöanpassade kemprodukter och ser kontinuerligt över nya möjligheter till att minska vår energiförbrukning eftersom vi vet att ekologisk medvetenhet ger en bättre kvalitet och är en förutsättning för vår gemensamma miljö och framtid. Och lika viktigt är sunda och schyssta villkor både för vår egen personal och hos våra producenter.

Vi är stolta över vår företagskultur. Därför har vi valt att även delta i Hållbara Restauranger, ett projekt som strävar efter att belysa och skapa ett intresse för de viktiga hållbarhetsfrågorna inom restaurangbranschen. För att minska på vårt matsvinn så gör vi matlådor av överbliven mat och säljer via mobilappen Karma till halva priset. På så sätt slipper vi slänga mat och minskar på sopberget samtidigt som någon kan njuta av vår vällagade mat till ett bra pris. Vårt mål är att bjuda på En God Stund, i alla avseenden.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest