LUNCH V46

print

VECKANS KLASSIKER

Wallenbergare med potatismos, rårörda lingon, skirat smör och gröna ärtor 145:-

Teaterbarens fisk- och skaldjursgryta med räkor, blåmusslor och saffransaioli 145:-

 

MÅNDAG

Pasta bolognese med parmesan, bakade tomater och tomat/löksallad 112:-

Falafel med tabbouleh, auberginröra, hummus och harissayoghurt 108:-

 

TISDAG

Pestobakad fläskkarré med potatisstomp, rödvinssås, rostad blomkål och syltad rödlök 112:-

Pasta pappardelle med tomatsås, smulad chèvre, rostad aubergin och ruccolasallad 108:-

Tomatsoppa med basilikacrème och borlottibönor 98:-

 

ONSDAG

Pocherad sejfilé med kokt potatis, vitvinssås, ägg, handskalade räkor och ärtor 124:-

Indisk linsgryta med limeblad, kokosgrädde, koriander, basmatiris, friterat tortillabröd, picklad paprika och picklad lök 108:-

Ängamatssoppa med gröna ärtor och prästost 98:-

 

TORSDAG

Pannbiff med karameliserad lök, rårörda lingon, gräddsås, potatispuré och pressgurka 112:-

Gröna ärtbiffar med västerbottenost, basilikacrème, sesamrostad blomkål och polkabetssallad 108:-

Blomkålssoppa med kräftstjärtar och dill 98:-

 

FREDAG

Nattbakad rostbiff med potatisgratäng, rödvinssås och bakad lök 124:-

Morotsplätt på kokosgrädde med limecrème, ugnsbakad spetskål, blomkål 108:-

Krämig champinjonsoppa med bacon och rostad lök 98:-