Lunch V21

print

KLASSIKER

Nattbakad högrev á la Bourguignon med 3 x lök, syltade champinjoner, sidfläsk och potatispuré 145:-

 

TEATERBARENS TIPS

Sallad med varmrökt lax, potatissallad, dillcrème, broccoli, fänkål och rostade solrosfrön 145:-

Teaterbarens fisk- och skaldjursgryta med räkor, blåmusslor och saffransaioli 145:-

 

MÅNDAG

Coppa di nostrana(fläsk) med linguinipasta, krämig tomatssås, riven peccorino, grillad paprika och färsk basilika 112:-

Broccoliomelett med tomatsalsa, halloumi och grillad aubergin 108:-

 

TISDAG

Pulled pork med kimchi, koriandercrème, picklad rödlök, fried rice och broccoli 112:-

Tortelloni med ricotta och spenat, parmesansås, hyvlad parmesan, ruccolasallad och grillad zucchini 108:-

Blomkålssoppa med kräftstjärtar och dill 98:-

 

 

ONSDAG

Panerad torsktails med ljummen potatissallad, pepparrot, citron, fänkål och dillvinägrett 122:-

4x morot (puré, friterad, picklad, rostad) chèvre, babyspenat och rostade pumpafrön 108:-

Krämig champinjonsoppa med bacon och rostad lök 98:-

 

 

TORSDAG

Lammfärsbiff med auberginröra, tomatsallad, rödvinssås, chèvre och rostad potatis 112:-

Zucchiniplätt med solrospesto, saltrostad blomkål, tryffelcrème och råhylad/syrade champinjoner 108:-

Broccolisoppa med ädelost och bacon 98:-

 

FREDAG

Dragonbakad sejfilé med kapris, rostade betor, brynt smör, färsk potatis och sugarsnaps 122:-

Röda linsbiffar med vitlökscrème, couscous, tomat/myntasallad och kumminrostad morot 108:-

Grön ärtsoppa med västerbottenost och krutonger 98:-