Lunch

print

LUNCH V33

KLASSIKER
Wallenbergare med potatispuré, skirat smör, gröna ärtor samt rårörda lingon 155: –

TEATERBARENS TIPS
Räksallad med 63 gradigt ägg, limecréme, krutonger och dill 155: –
Teaterbarens fisk- och skaldjursgryta med räkor, blåmusslor och saffransaioli 145: –

MÅNDAG
Linguinepasta med krämig köttfärs, skogschampinjoner, babyspenat och parmesan 112: –
Chilimajsplätt med quinoasallad, gräslökscréme och koriandersalsa 108: –

TISDAG
Helstekt fläskkotlettrad med kokt potatis, bakad spetskål och cidergräddsås 112: –
Ugnsbakad blomkål med potatissallad, rostad lök, dragoncréme och saltbakade solrosfrön 108: –

ONSDAG
Thaifärsbiff med fried rice, grön chilisås, groddsallad och kimchi 112: –
Broccoliomelett med basilikacréme, färskriven peccorino och rostad palsternacka 108: –

TORSDAG
Stekt strömning med dillsmörfyllning, potatispuré, rårörda lingon och skirat smör 112: –
Morot x3 (bakad, puré, friterad) med chevré, rostad lök och körvel 108: –

FREDAG
Lågtempad rostbiff med krämig potatissallad, kapris, rostad lök och grillad broccoli 112: –
Spenatpannkaka med chevré, honung, solrosfrön och babyspenat 108: –