Lunch

print

LUNCH v.17

KLASSIKER

Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon, skirat smör och gröna ärtor 145: –
Teaterbarens Tips

Teaterbarens fisk och skaldjursgryta med räkor, blåmusslor och saffransaioli 145: –

Asiatisk nudelssallad med handskalade räkor, edamamebönor och limecrème 145: –

 

MÅNDAG

Grillad kycklingfilé med matvetesallad, rödvinssås, rostad blomkål och pumpafrön 112:-

Zucchinipiccata med tomatsås, matvetesallad och basilikacrème 102: –

 

TISDAG

Bi bim bap (biff) med fried rice, chilisås, böngroddar och kimchi 112: –

Parmesanomelett med råmarinerad zuccini, rostad lök och ostronskivling102: –

Broccolisoppa med ädelost och bacon 92: –

 

ONSDAG

Ångad kolja med potatis, vitvinssås, dill, ägg och citron 112:-

Kikärtbiff med fried rice, chilimajonnäs och picklad paprika 102: –

Grön ärtsoppa med västerbottenost och krutonger 92:-

 

TORSDAG

Pannbiff med gräddsås, stekt potatis, lök, rårörda lingon och pressgurka 112:-

Fetaostbakad aubergin med tzatziki och tabbouleh 102: –

Jordärtskocksoppa med räkor och dill 92: –

 

FREDAG

Het lammfärsgryta med couscoussallad, rostad paprika, hummus och myntacrème 112: –

Grön ärtplätt med basilikacrème, rostad broccoli och smulad fetaost 102: –

Krämig potatis och purjolökssoppa med choritzo och gräslök 92: –