Lunch

print

LUNCH V.51
KLASSIKER
Schnitzel(fläsk) med pommes, rödvinssås, kapris, dragonsmör och citron 145:-

TEATERBARENS TIPS
Sallad lyonaise (rökt sidfläsk) 63 gradigt ägg, sugersnaps, bakad lök, krutonger 145:-
Teaterbarens fisk- och skaldjurgryta med handskalade räkor, blåmusslor och saffransaioli 145:-

M Å N D A G
Het chilligryta(färs),picklade kikärtor, koriandercréme, och rostad lök med jamineris 112:-
Pasta papardelle med krämig skogsvampsås, pistou och picklad morotssallad 108:-

TISDAG
Soja-& ingefärsbrässerad fläskkarré med wokade äggnudlar & i buljong med pak choy, koriander, champinjoner och syltad rödlök 112:-
Rostade jordärtskockor med stekt grönkål, pumpafrön, matvetesallad och yuzudrerssing 108:-
Krämig champinjonsoppa med bacon och rostad lök 98:-

ONSDAG
Dillstekt strömming med potatispuré, brynt smör, lingon och pressgurka 112:-
Rostad aubergin med fetaost, bulgur, tomat- och gurksalsa och citruscrème 108:-
Broccolisoppa med ädelost och bacon 98:-

TORSDAG
Nötfärsbiffar med fetaost och soltorkad tomat samt bulgur, vitlöksyoghurt & kalamataoliver 112:-
Indisk rotfruktgryta ” Masala” med tomat, chili, ingefära och lime samt stekt hallumi, tomatsallad med koriander och basmatiris 108:-
Jordärtskocksoppa med räkor och dill 98:-

FREDAG
Halstrad lax med räkor, saffransslungad potatis, gräddkokt fänkål/purjolök dill och dillvinegrette 135:-
Zucchiniplätt med rostad polkabeta, grillad broccoli, rostade solrosfrön och smulad chèvre 108:-
Krämig potatis och purjolökssoppa med chorizo och gräslök 98:-