LUNCH v.25

 

KLASSIKER

Inkokt lax med primörsallad, syltade gulbetor och dillcrème 145: –
TEATERBARENS TIPS

Skogssvampsallad med parmaskinka, pecorino och krutonger 145: –

 

MÅNDAG

Pasta (Linguine) bolognese med bakade cocktailtomater, ruccolasallad och parmesan 112: –

Kikärtsgryta med fried rice, curryrostad blomkål och picklad rödlök 108: –

 

TISDAG

Biff stroganoff med basmatiris, picklad paprika och rostad lök 112: –

Grön ärtplätt med basilikacrème, rostad broccoli och smulad fetaost 108: –

 

ONSDAG

Fish and chips med vitlökscrème, picklad rödlök och saltgurka 112: –

Tortellini med ricotta och spenat, krämig tomatsås, färsk basilika, solrosfrön och parmesan 108: –

 

TORSDAG

Inkokt lax med primörsallad, dillcrème och syltade gulbetor 122: –

Zucchinipiccata med tomatsås, matvetesallad och basilikacrème 108: –

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest