LUNCH V47

KLASSIKER
Rosabakad rostbiff med potatisgratäng, rödvinssås, trattkantareller och gelé 145: –

TEATERBARENS TIPS
Auberginsallad med nakenhavre, grillad halloumi, broccoli, frömix och rostade mandlar 145: –
Teaterbarens fisk- och skaldjursgryta med räkor, blåmusslor och saffransaioli 145: –

MÅNDAG
Linguinepasta med havskräftssås, räkor, dill, citron och färskriven parmesan 112: –
Linsgryta med kokosgrädde, morot, mangosalsa, jasminris och picklad paprika 108: –

TISDAG
Grillad kycklingfilé med rödvinssås, potatis- och chevréstomp samt ugnsbakad spetskål 112: –
Ugnsbakad blomkål med potatissallad, rostad lök, koriandercrème och saltbakade solrosfrön 108: –
Grön ärtsoppa med västerbottensost och krutonger 98: –

ONSDAG
Sprödbakad torskfilé med remouladsås, kokt potatis, dill och citron 112: –
Falafel med hummus, limecrème, matvete och tomatsallad 108: –
Jordärtskockssoppa med räkor och dill 98: –

TORSDAG
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon 112: –
Pasta giganti med ricotta, sparris, krämig tomatsås, hyvlad pecorino och babyspenatsallad 108: –
Krämig potatis- och purjolökssoppa med chorizo och gräslök 98: –

FREDAG
Lammgryta med couscous, myntacrème och tabbouleh med fetaost 112: –
Morot x3 (bakad, puré, friterad) med chevré, rostad lök och körvel 108: –
Rotsellerisoppa med körvel och bacon 98: –

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest