T E A T E R B A R E N S  T I P S

Teaterbarens fisk- och skaldjurgryta med handskalade räkor, blåmusslor och saffransaioli 145:-

 

 

M Å N D A G

Kycklingfilé Provence med syltlök, champinjoner, rödvinssås, sidfläsk och potatispuré 112:-

Honungsrostade betor med getostcrème, pumpafrön, babyspenatsallad och persiljestekt bulgur 108:-

 

T I S D A G

Bi Bim Bap(nötkött) med stekt ägg, kimchi, böngroddar och edamamebönor 112:-

Gnocchi med pestocrème, broccoli, bakad lök, ostronskivling och ruccolasallad 108:-

 

O N S D A G

Friterad sejfilé med dansk remouladsås, citron, kokt potatis och fänkålssallad 112:-

Indisk linsgryta med picklad paprika, basmatiris, mango chutney och friterat bröd 108:-

 

T O R S D A G

Pannbiff med lök, cidergräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka 112:-

Majsplätt med chilimajonnäs, kimchi, fried rice och rostad lök 108:-

 

FREDAG

 

Pulled pork med dragoncrème, basmatiris, friterat tortillabröd och picklad gurka 130:-

Kikärtburgare med halloumi, avokadocrème, dragondipp och friterad sötpotatis pommes 108:-

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest