LUNCH V.4
KLASSIKER
Rosabakad rostbiff med potatisgratäng, rödvinssås, picklade champinjoner och svartvinbärsgelé 145: –

TEATERBARENS TIPS
Halstrad tonfisk, bakat ägg, haricot verts, broccoli, kaprisbär och dijondressing 145: –
Teaterbarens fisk- och skaldjursgryta med räkor, blåmusslor och saffransaioli 145: –

MÅNDAG
Pasta giganti med ricotta, sparris, pestosås, hyvlad pecorino och babyspenatsallad 108:-
Slottsstek(fläsk) med gräddsås, potatispuré, broccoli och hemgjort äppelmos 112:-

TISDAG
Grillad kyckling med potatisstomp, rödvinssås, rökt sidfläsk, syltade skogschampinjoner och bakad lök 112:-
Ungsbakad aubergin med mojo rojo ,smulad fetaost, friterad potatis och picklad rödlök 108:-
Tomatsoppa med basilikacréme och borlottibönor 98:-

ONSDAG
Dillbakad sejfilé, potatisstomp med västerbottenost, musselsås, musslor, fänkål och citron112: –
Falafel med hummus, limecrème, matvete och tomatsallad 108: –
Ängamatssoppa med gröna ärtor och prästost 98: –

TORSDAG
Lammfärsgryta med spiskummin, citron och myntacréme, bulgur och tomatsallad 112: –
Zuccinipannkaka med mangocréme, bulgur och koriander/tomatsalsa 108: –
Blomkålssoppa med kräftstjärtar och dill 98: –

FREDAG
Inkokt lax, dillcrème, höstprimörsallad, rostad morot, friterad grönkål och citron 130: –
Broccoliomelett med fetaost, tomatsallad, rostad rotsellerie och ruccola 108: –
Krämig champinjonsoppa med bacon och rostad lök 98: –

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest