LUNCH v.21

 

KLASSIKER

Lammstek provencale med örtsmör, rödvinssås, haricots verts och potatisgratäng 155: –

 
TEATERBARENS TIPS

Teaterbarens fisk- och skaldjursgryta med räkor, blåmusslor och saffransaioli 145: –

Sallad med varmrökt lax, gotländska rödbetor, broccoli, solrosfrön, babyspenat och dillcréme 145: –

 

MÅNDAG

Pasta (Linguine) bolognese med bakade cocktailtomater, parmesan och ruccolasallad 112:-

Zucchinipiccata med tomatsås, matvetesallad och basilikacréme 108: –

 

TISDAG

Biff stroganoff med basmatiris, picklad paprika och rostad lök 112: –

Grön ärtplätt med basilikacréme, rostad broccoli och smulad fetaost 108: –

Jordärtskocksoppa med räkor och dill 92: –

 

ONSDAG

Ångad sej med färskpotatis, vitvinssås, ägg, dill och citron 112:-

Kikärtsbiff med fried rice, chilimajonnäs, curryrostad blomkål och picklad rödlök 108: –

Krämig potatis- och purjolökssoppa med chorizo och gräslök 92:-

 

TORSDAG

KRISTI HIMMELSFÄRD, VI ÖPPNAR 12:00

 

FREDAG

Fiskgryta med blåmusslor, färskpotatis, hummeraioli och dill 112:-

Ricotta- och spenatfylld cannelloni, krämig tomatsås och parmesansallad 108:-

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest