VECKANS KLASSIKER

Wallenbergare med potatismos, rårörda lingon, skirat smör och gröna ärtor 145:-

Teaterbarens fisk- och skaldjursgryta med räkor, blåmusslor och saffransaioli 145:-

 

MÅNDAG

Lasagne al forno med parmesansås, tomater och rödlökssallad 112:-

Falafel med matvetesallad, gurka- och löksallad och gräslökscrème 108:-

 

TISDAG

Helgrillad kotlettrad med potatisstomp, rödvinssås, rostad blomkål och syltad lök  112:-

Linguine pasta, med smörsås, riven pecorino, ruccolasallad och grillad zucchini 108:-

Blomkålssoppa med kräftstjärtar och dill 98:-

 

ONSDAG

Pocherad sejfilé med, ägg, brynt smör, handskalade räkor, potatis och citron 112:-

Indisk kikärtsgryta med limeblad, kokosgrädde, koriander, basmatiris, picklad paprika och picklad lök  108:-

Krämig champinjonsoppa med bacon och rostad lök 98:-

 

TORSDAG

Teaterbarens nasi goreng med kyckling, räkor, limecrème och Pak choi 112:-

Gröna ärtbiffar med västerbottenost, blomkålspuré, brynt smör, stekt ostronskivling och rostad mandel 108:-

Krämig champinjonsoppa med bacon och rostad lök 98:-

 

FREDAG

Porterstek med rostade rotfrukter, äpple, kantareller och rödvinsbärsgelé 112:-

Zucchinipannkaka med dragoncrème, ugnsbakad spetskål, blomkål och saltrostade solrosfrön108:-

Broccolisoppa med ädelost och bacon 98:-

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest