VECKANS KLASSIKER

Wallenbergare med potatismos, rårörda lingon, skirat smör och gröna ärtor 145:-

Teaterbarens fisk- och skaldjursgryta med räkor, blåmusslor och saffransaioli 145:-

 

MÅNDAG

Linguinepasta med havskräftsås, räkor, musslor, parmesan och babyspenatsallad 112:-

Falafel med tabbouleh, auberginröra, hummus och harissayoghurt 108:-

 

TISDAG

Pestobakad fläskkarré med potatisstomp, rödvinssås, rostad blomkål och syrad rödlök 112:-

Pappardellepasta med tomatsås, smulad chèvre, rostad aubergin och ruccolasallad 108:-

 

ONSDAG

Inkokt lax med vinterprimörsallad, picklade gulbetor, dragoncrème och friterad grönkål 112:-

Het böngryta med sojafärs, basmatiris, avokadocrème, tortillabröd, picklad paprika och majssalsa 108:-

 

TORSDAG

Kålpudding med potatispuré, gräddsås, lingon, bakad spetskål och pressgurka 112:-

Gröna ärtbiffar med västerbottenost, basilikacrème, sesamrostad blomkål och rödkålssallad med apelsin 108:-

 

FREDAG

Nattbakad rostbiff med potatisgratäng, rödvinssås, bakad lök och tomatsallad 124:-

Rödbetsbiff med chèvrecrème, honungsrostade vitbetor, stekt bulgur och salsa fresca 108:-

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest