LUNCH V 39

KLASSIKER
Coq au vin (ankconfit) med potatispuré, trattkantareller, sidfläsk och 4x lök 145:-

TEATERBARENS TIPS
Teaterbarens fisk- och skaldjurgryta med handskalade räkor, blåmusslor och saffransaioli 145: –
Sallad lyonnaise (bacon/sidfläsk) 63-gradigt ägg, sugarsnaps samt bakad lök 145:-

MÅNDAG
Strimlat fläsk med jasminris, pak choi, chilisås, picklad lök och korianderdressing 112: –
Kikärtsbiff med stekt bulgur, koriander- och tomatsallad samt myntacrème 108: –

TISDAG
Tom kha gai (kyckling) med jasminris, champinjoner, koriander, tomat samt salladslök 112:-
Kantarellomelett med tryffelcrème, rostad morot samt babyspenat- och fänkålssallad 108: –
Rotsellerisoppa med bacon och körvel 98:-

ONSDAG
Dillbakad kolja med potatis, hackat ägg, vitvinssås, citron och gröna ärtor 112:-
Linsgryta med jasminris, kokosgrädde, syltad lök, tomatsalsa samt friterat tortillabröd 108: –
Toscansk bönsoppa med dragoncrème och zucchini 98:-

TORSDAG
Kalvfärsbiff med dragoncrème, potatisstomp, rödvinssås samt stekt broccoli 112:-
Morot- och chevréplätt med rostade rotfrukter, gremolata och gräslökscrème 108: –
Spenatsoppa med ägg och pecorino 98:-

FREDAG
Pulled pork med kimchi, limecrème, fried rice samt rostad lök 112: –
Ricotta- och spenatfylld cannelloni med krämig tomatsås, parmesan och ruccola 108: –
Skogssvampsoppa med rostad lök samt picklade morötter 98:-

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest