Lunchmeny vecka 17
Måndag:
Ugnsbakad kycklinglårfilé med ratatouille, aioli, olivsmulor och rostad potatis.
Stekta risnudlar med tofu, ägg, edamamebönor och sötsyrlig sås.
Tisdag:
Laxfilé med hummerhollandaise, haricot verts, halstrad citron och dillslungad potatis.
Tortelloni med stekt svamp, grädde, rucola och riven parmesan.
Onsdag:
Biff stroganoff med skogschampinjoner, saltgurka och avorioris.
Rödbetsbiffar med fetaostkräm, rostade pumpakärnor, vitlöksstekt spenat och klyftpotatis.
Torsdag:
Pankopanerad sejfilé med chilimajonnäs, koriander och kålsallad, lime och grönsaksris.
Curry på röda linser med kokosmjölk, sötpotatis, myntayoghurt och basmatiris.
Fredag:
Kalv Tri-tip med kallvispad bearnaise, provecaletomat, portvinssås och friterad potatis.
Burrito fylld med cheddarost och svartabönor. Serveras med tomatsalsa och guacamole.
Veckans soppa: Blomkålssoppa med rostade solroskärnor och persiljeolja.
Alla dagar
Teaterbarens räksmörgås på hembakt rågbröd 128/198
Fisk och skaldjursgryta, saffransaioli, örtkrutonger 178 (mån, ons, fre)
Gulasch på högrev med smetana, saltgurka och vitlöksbröd 169 (Tis, tors)
Vegansk bowl, Rökt tofu, nakenhavre & sötpotatissallad, granatäpplekärnor, chilipicklad blomkål, kikärtor& vitlöksmayo 148
Varmrökt lax, primör & potatissallad, grön sparris, picklad rödlök, lime, senap & honungsdressing 182
Meny Bistro kväll/helg
Antipasti bräda 148
Teaterbarens räksmörgås på hembakt rågbröd 128/198
Risotto på sveciaost
grön sparris, krasse 208
Fjällrödingfilé
ängssyra, buthan lemonpeppar picklad gurka & äpple, beurre blanc 248
Örtbakad lammrostbiff
morotspuré, betor, getost crème, rostad vitlökssky 238
Osttallrik
Tre sorters ost, fikon & lagerbladsmarmelad, fröknäcke 128
Pavlova
lemoncurd, grädde, säsongens bär 78