A LA CARTE

print

A LA CARTE

Förrätter
Kallrökt lax med rotselleripuré, forellrom, bakad lök, kavringscrunch och krasse 125:-
Jordärtskockssoppa med rökt sidfläsk, rättika, körvel, picklad lök och västerbottenstick85:-
Toast skagen med klassiska tillbehör 85:-

Varmrätter
Pepparstekt hjortinnerfilé med shiitakesvamp, variation på sauterad kål, enbär- och stjärnanissås. Serveras med potatispuré250:-
Halstrad rödingfilé med vitvin- och messmörssås, brynta lingon, friterad grönkål, och bakad fänkål. Serveras med smörslungad potatis 195:-
Teaterbarens fisk & skaldjursgryta 185:-
Kvällens sallad 175:-
Kvällens klassiker 165:-
Kvällens vegetariska 155:-

Desserter

Bakad chokladmousse med lingonpannacotta,
kolasås, granatäpple, hyvlad mandel och rostad vit choklad 105:-
Tartlett med lemon curd och italiensk maräng 85:-
Kvällens lilla dessert 40:-
Veckans glass 55:-
Tryffel, två olika smaker, en för 30:- / två för 50:-

Boka bord gör ni på bestallning@gladaankan.se