A LA CARTE

print

A LA CARTE

Förrätter

Löjrom med klassiska tillbehör 125:-
Kantarellsoppa med bakad lök, körvel, morot och liten kantarelltoast 125:-
Toast skagen med klassiska tillbehör 85:-

Varmrätter

Lammytterfilè med honungsrostade rödbetor, chèvrekräm, äppelchutney, rosmarinsky, krasse och potatispuré 250:-
Dillbakad forell med havskräftsbuljong, fänkål, gulbeta, syltlök, körvel och smörslungad potatis 195:-
4 x pumpa (puré, rostad, picklad, frö) med smulad chèvre, smörstekt skogssvamp, mynta och saltrostade hasselnötter 175:-
Teaterbarens fisk & skaldjursgryta 185:-
Kvällens sallad 175:-
Kvällens klassiker 165:-

Desserter

Chokladvariation (kräm, brownie, rostad) havssalt, rostade nötter, hallon, maräng och mynta 105:-
Körsbär och- pistagemousse med pistagekaka, syltade körsbär, björnbär, shiso krasse och tapiokapärlor 85:-
Kvällens lilla dessert 40:-
Veckans glass 55:-
Tryffel, två olika smaker, en för 30:- / två för 50:-

Boka bord gör ni på bestallning@gladaankan.se