A LA CARTE

Förrätter

Smörbakad vit sparris med löjrom, dillcrème, picklad lök, krutonger, körvel och shisokrasse 125:-
Oxtartar med enokisvamp, tryffelcrème, kapris, rödlök, rostad lök, machesallad och krasse 125:-
Toast skagen med klassiska tillbehör 85:-

Varmrätter

Grillad biff med grillad spetskål, friterad spetskål, rotselleripuré, rödvinssås, ostronskivling och vattenkrasse 250:-
Ugnsbakad rödingfilé med shiitakesvamp, brynt smör, sojadressing, pak choi, sugarsnaps och färskpotatis 195:-
Tre variationer på rotselleri – rostad, picklad och puré, med ostronskivling, bakad lök, körvel och dill 175:-
Teaterbarens fisk & skaldjursgryta 185:-
Kvällens sallad 175:-
Kvällens klassiker 165:-
Desserter

Chokladsandwich med vallmoparfait, rabarberkompott, kardemummacrunch och mandelflarn 105:-
Rabarberbavaroise, basilikakaka, jordgubbscoulis, citronmaräng och rostad mandel 85:-
Kvällens lilla dessert 40:-
Veckans glass 55:-
Tryffel, två olika smaker, en för 30:- / två för 50:-

Boka bord gör ni på bestallning@gladaankan.se

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest